Huilbaby’s

 Moederlief is er ook voor baby’s die veel huilen!

 

De afgelopen anderhalf jaar heb ik me intensief verdiept in begeleiding van huilbaby’s. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe zwaar het hebben van een huilbaby is en hoe welkom liefdevolle begeleiding en concrete hulp kan zijn. Heb jij een baby die veel huilt dan ben je van harte welkom bij Moederlief! Ik zal jou en je baby met liefde begeleiden en helpen.

 

Intakegesprek

Ik begin altijd met een uitgebreid intakegesprek zodat ik jou, je baby en jullie situatie goed in kaart kan brengen. Samen kijken we vervolgens welke begeleiding het best bij jou en je kindje past. Moederlief biedt drie soorten begeleiding:

 

Moederlief voor Babylief

Je brengt je baby voor een aantal uur naar Moederlief. Op deze manier kan ik je baby leren kennen en kan ik door me af te stemmen en door observatie bepalen hoe ik hem of haar op liefdevolle manier het best kan begeleiden. Uitgangspunt is dat ik de baby laat zijn wie het is en hem of haar volledig accepteer. Bij Moederlief mag een baby huilen, zoveel als het wil. De baby staat centraal en niet het huilen. Het doel is dan ook niet om het huilen te stoppen maar om het kleintje met heel veel liefde te begeleiden om beter in zijn of haar velletje te komen. Wanneer dat gebeurt zal het huilen uiteindelijk ook minder worden.

Zelf tot rust komen: In de tijd dat ik met je kleintje aan de slag ben, heb jij als ouder mooi de gelegenheid om eindelijk even uit te rusten of datgene te doen waar je al zo lang niet aan toe bent gekomen!

 

Moederlief voor Moederlief

Je kunt bij Moederlief een afspraak voor jezelf maken zodat je je hart kunt luchten en al je vragen kunt stellen. Ik zal met liefde al mijn kennis met je delen en je handvatten geven. Ook wil ik je graag helpen zelf beter in je vel te komen, te ontspannen, te aarden en jezelf weer positief op te laden. Ik werk onder andere met massages, visualisaties, aarding en ademhaling.

 

Moederlief voor Moederlief en Babylief

Moederlief kan je helpen om weer van je baby te gaan genieten in plaats van dat je alleen maar met overleven bezig bent. Ik begeleid jou en je kindje zodat jullie je onderlinge liefdevolle band (weer) kunnen voeden. Zo kun je ervoor kiezen om te leren masseren, dragen, voetreflexgrepen eigen te maken voor kwaaltjes als krampjes en verkoudheid of om echt contact met je kindje te maken. Heel speciaal is de heerlijke ‘Moeder-kind-flow’ waarin ik jullie samen kan brengen. Hierbij zullen jullie beide de liefde voor elkaar in puurste vorm ervaren. Uiteraard kan dit ook met de vaders en hun kind!

 

 

Tarieven:

Intakegesprek                                             : 50 minuten                                  € 10,-

Moederlief voor Babylief                          : per uur                                         € 16,-

Moederlief voor Moederlief                     : 60 minuten                                  € 45,-

Moederlief voor Moederlief en

Babylief                                                        : 60 minuten                                  € 45,-

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW, voorbereiding en nawerk. Geld mag nooit een belemmering zijn om hulp te krijgen. Financieel lastig? Neem contact met mij op dan vinden we samen een oplossing!