Moederlief: vanaf nu voor alle kinderen en ouders die liefdevolle begeleiding kunnen gebruiken!

Vanaf nu zijn alle kinderen van harte welkom bij Moederlief. Van klein tot groot. Van (huil)baby tot tiener. Elk kind dat op welke manier dan ook niet helemaal lekker in zijn of haar vel zit. Bij Moederlief wordt een kind echt gezien en volledig geaccepteerd zoals het is: een prachtig, liefdevol mens. Hierop richt ik mijn aandacht. Met liefde help ik kinderen weer in verbinding te komen met zichzelf. Met alle krachtige, mooie eigenschappen en capaciteiten die daarbij horen!

 

 

Uitgangspunt: liefde

Ik loop al heel lang, misschien wel twintig jaar, met een groter plan voor Moederlief rond. De begeleiding van huilbaby’s is daar een heel mooi onderdeel van. Maar er is meer. Want wat ik echt wil met Moederlief is het antwoord dat ik ooit gaf toen iemand mij vroeg: wat wil je met je leven? Mijn antwoord: heel veel liefde aan heel veel kinderen geven. Dat is wat ik altijd heb gevoeld. Vriendelijk maar fijntjes werd er destijds naar mij gelachen. Van liefde kun je niet leven…Voor alleen liefde komen ouders met kinderen niet.

 

Moederlief gaat los: veel liefde voor veel kinderen!

Nu ben ik op een punt gekomen dat het mij niet meer interesseert wat een ander ervan vindt. Ik voel het zo, al heel lang. Ik ben ervan overtuigd dat liefdevolle aandacht een van de krachtigste vormen van begeleiding is. Dus heb ik besloten dat ik ervoor ga. Ik ga met Moederlief héél veel liefde geven aan héél veel kinderen. Omdat elk kind het verdient. En omdat het werkt. En de wetenschap steunt mij! In veel onderzoeken is inmiddels aangetoond dat liefdevolle aandacht daadwerkelijke, meetbare positieve en zelfs helende effecten heeft op lichaam en geest!

 

Natuurlijk maak ik ook gebruik van alle kennis en therapeutische vaardigheden die ik heb geleerd tijdens de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd. Maar die vormen niet meer mijn belangrijkste uitgangspunt. Dat is voortaan liefdevolle aandacht samen met mijn intuïtie. Afgestemd op het kind dat bij mij komt. Op een natuurlijke, vrije, verfrissende, liefdevolle manier help ik kinderen beter in hun vel te komen. Ik help ze hun kracht (weer) te ontdekken. Om de liefde voor zichzelf weer te voelen. Om al die positieve eigenschappen die ze rijk zijn (weer) te ervaren. Stevig in hun schoenen te staan. Angsten los te laten. Om de mooiste versie van hunzelf te zijn!

 

Mooie toekomst

Waar ik van droom is dat de kinderen van nu ondanks alle drukte, prikkels en omstandigheden in de wereld goed in hun vel kunnen zitten. Stevig in hun schoenen staan én vanuit hun hart kunnen en durven leven. Ik ben en blijf een geboren idealist… Ik stel me het voor en dan zie ik een toekomst die heel mooi is. Met (jonge)mensen die hartelijk en respectvol met zichzelf, met elkaar en met de aarde omgaan. Als ik daar nou met Moederlief een klein beetje aan kan bijdragen dan durf ik het risico wel te nemen om mijn praktijk om te dopen tot een praktijk waarin alle kinderen van harte welkom zijn. Tot een praktijk waarin deze kinderen met alle liefde worden begeleid om weer lekker in hun vel te zitten!

 

So, let’s do it!!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

44 − = 38

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.