Baby’s

Moederlief masseert met liefde!

 

 

Moederlief is gek op baby’s. Precies zoals ze zijn. Of ze nu stil zijn of heel veel huilen. Krampjes hebben of eczeem. Breng ze bij mij en ik dompel ze onder in liefde. Ik help ze te aarden en wennen aan het leven op aarde. Want dat is voor veel baby’s niet altijd even makkelijk. Daarnaast begeleid ik met alle liefde ouders in de zorg voor hun kleintje.

 

Intuïtieve babymassage

Ik geef heel graag intuïtieve babymassages. Je kunt je kleintje bij mij brengen zodat ik hem of haar masseer. De Shantala babymassage is daarbij mijn basis maar ik maak ook gebruik van grepen uit baby-shiatsu, baby-yoga en babyvoetreflex. Ik masseer vanuit liefde en dus vanuit mijn gevoel. Meestal op de blote huid met een biologische, natuurlijk massageolie. Als een kindje dat niet fijn vindt kan het ook over de kleren heen. De positieve effecten van een babymassage zijn alom bekend maar hier volgen er nog een paar:

Minder huilen, diepe ontspanning, beter slapen, betere doorbloeding, aarding, versterking immuunsysteem, beter groeien en positief effect bij krampjes. Het is een liefdevolle manier om je kindje welkom te heten, te begeleiden in de eerste periode na de geboorte waarin het moet wennen aan het leven buiten de baarmoeder (waarin hij voortdurend werd gemasseerd!). Als je als ouder zelf masseert versterk je je band en hechting met je kleintje.

 

Cursus babymassage

Het masseren van je kleintje is een hele mooie manier om je kindje te begeleiden, het te leren kennen en er een liefdevolle band mee op te bouwen. Bij Moederlief kun je leren masseren. Ik leer je intuïtief masseren op basis van de Shantala babymassage. Daarnaast leer ik je grepen voor krampjes, verkoudheid en andere kwaaltjes. Je kunt alleen met je kindje komen maar ook met een vriendin met haar baby erbij. Ik geef nooit aan meer dan twee moeders/vaders met hun baby tegelijk les omdat het voor een baby veilig en rustig moet zijn en ik jullie al mijn aandacht wil kunnen geven!

 

 

Tarieven:

Intuïtieve babymassage: 20 euro  (duur is afhankelijk van baby. Ik neem ruim de tijd, gemiddeld met aan- en uitkleden ben ik een uur bezig)

3 lessen van een uur voor 90 euro.  Kom je met z’n tweeën betaal je elk 80 euro voor drie lessen van een uur! Dit is inclusief koffie en thee met wat lekkers. Ook de massageolie is aanwezig.